High tea, high beer of high wine - Culinair Giethoorn

Dit culinaire arrangement in Overijssel is inclusief:

  • Ontvangst met warme consumptie met speculaas
  • High tea, high beer of high wine

  De prijs
  Optie 1 € 25.00 p.p.  vanaf minimaal 4 personen
  Optie 2 € 37,50 p.p. inclusief 2 uur fluistervaren of 2 uur durende rondvaart. Vanaf minimaal 4 personen

  De prijzen van dit culinaire arrangement is geldig tot en met 31 december 2020.

Actief culinair uitje in Giethoorn

Geniet van de high tea in de prachtige sfeer van het pittoreske en betoverende Giethoorn. Naast de high tea is er ook de mogelijkheid voor een high wine of high beer. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Het programma:

  Optie 1) Naar eigen invulling Ontvangst met een warme consumptie en boerenbrok (20 minuten). Aansluitend heeft u 2 uurtjes vrije tijd om het dorp te bezoeken en sluit u af met een high tea, wine of beer.
  Optie2) High tea & varen Ontvangst in met een warme consumptie en boerenbrok (20 minuten). Aansluitend stapt u in de fluisterboot of rondvaart voor een tocht van 2 uur door Giethoorn en sluit u af met een high tea, wine of beer.

High Tea

De high tea wordt in 2-gangen geserveerd en bestaat uit o.a. brownies, muffins, scones, petit fours, cakejes, soesjes, sandwiches, stokbrood tranches, chocolade, petit crolines en foccacia. Tijdens de high tea kunt u genieten van diverse thee melanges en u kunt daar onbeperkt gebruik van maken. (Koffie is eventueel mogelijk, niet onbeperkt).

High Wine/Beer

Geniet van drie verschillende wijnen/speciale bieren met daarbijbehorende lekkernijen. Ook volledig alchohol vrij mogelijk. Een combinatie van de drie High servicesbehoort ook tot de mogelijkheden

Extra mogelijkheden:

Vanaf april 2020 beschikt het Eetcafe over diverse activiteiten als Croquet, Knots hockey, Braingame (hersens krakende beeld puzzels), Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister, Giethoorn-Game (Een tocht vol opdrachten en breinbrekers door Giethoorn). Voor de kinderen is er een speelzolder, speeltuin, Pannakooi en kindercroquet. Indien u een arrangement heeft geboekt bij Eetcafe Giethoorn, mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten.

Tegen een toeslag kunnen onderstaande activiteiten worden bijgeboekt vanaf april 2020:

Lopen op het water + € 5,00 p.p.

U stapt in de aquabubbel om de eerste stappen op het water te gaan zetten (minimaal 2 rondes)

Mini escape  + € 5,00 p.p.
Lukt het u om uit de kleinste escaperoom van Noord Nederland te ontsnappen binnen de tijd? Ga de strijd aan in duo's voor de snelste tijd

The Bomb +€ 5,00 p.p.
Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "Experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen - voordat het te laat is!

Pubquiz +€ 5,00 p.p.
Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest

Hilarische Dukaten strijd + € 7,50 p.p.
Daag je collega, vriend of familielid uit om te duelleren tijdens het sumo worstelen, handje drukken, Spijkerslaan, skilopen, Boogschieten, zaklopen, Kruiwagenrace, Blik gooien, Boerendarten en diverse andere hilarische activiteiten. Wie heeft er aan het einde van de avond de meeste dukaten?

10.0 | 1 review

Reviews van gasten

Marijke Brouwer

10

Wij hadden een rondvaart met high tea geboekt en was helemaal super , vriendelijke bediening en uitgebreid op ons gemak gegeten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.