Actief groepsweekend in Gelderland - Schietorama en escape tour op de Veluwe

Dit 2-daagse Actieve groepsweekend in Gelderland is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en apfelstrudel
  • Schietorama programma
  • Escapetour op de Veluwe
  • 1x Een 3-gangen diner
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • 1x Broodjes lunch

Prijs: € 159,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Minimaal 8 personen 

Toeslagen:

  • Zaterdag toeslag: € 5,00 per persoon
  • 1-persoonskamer toeslag: € 10,00 p.p.p.n.
  • Toeristenbelasting

De prijs van dit 2-daagse Actieve groepsweekend in Gelderland is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Beleef leuke activiteiten en blijf slapen in een Finse Chalet

Geniet van een 2-daags Actief groepsweekend op de Veluwe in Gelderland. Werkt het weer niet mee? Dan verplaatsen we de activiteiten gewoon naar binnen! Weer of geen weer, dit actieve groepsweekend kan altijd doorgaan! Er zitten vele leuke activiteiten in maar ook zeker momenten om even gezellig bij elkaar te zitten.

Programmavoorbeeld

Dag 1
U wordt rond 15.00 uur verwacht bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom.
Na het inchecken gaan we beginnen met de schietorama (indoor).

Na de activiteit kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner en een gezellige avond.

Overnachten in een Finse Chalet.

Dag 2De volgende ochtend krijgt u een heerlijk ontbijtje met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie/thee, jus d'orange en eitje.
Na het ontbijt gaan we beginnen met de activiteit de Escape tour op de Veluwe.

Tegen 13.30 uur staat er een heerlijke 'sportieve lunch' voor u klaar. 

Leuke activiteiten

  Schietorama
  Binnen dit programma speelt u drie verschillende wedstrijden bestaande uit luchtdruk pistoolschieten, kruisboogschieten en handboogschieten. Uiteraard wordt alles professioneel begeleid. Een activiteit zonder al te veel inspanning.

  Programma
  De verschillende wedstrijden worden in toernooivorm gespeeld, in groepen. Na de uitleg wordt onder begeleiding aangevangen met het toernooi. 
  Escape Tour op de Veluwe
  Op zoek naar de geheime sleutel en code! Heb jij en je team die code als eerst win jij de Escapetour op de Veluwe!

  Programma
  Met tablets, kompassen, sleutels etc. gaan jullie op pad. Door middel van raadsels, puzzels, aanwijzingen en hints kunnen jullie er voor zorgen dat jullie de eerste zijn die de code halen. Samenwerken, oplossend denken, creatief zijn is een must.  Je zult zien dat je als team de hele wereld aan kan! De tocht leidt jullie door het Nationaal Park Veluwezoom, een prachtige omgeving en misschien komen jullie nog wel wilde dieren tegen!

8.5 | 6 reviews

Reviews van gasten

Hillie Jistrum

8

2 Leuke dagen gehad met z'n allen, personeel goed op schik.

Marjolijn Apeldoorn

9

Goede organisatie, erg leuke mogelijkheden om sportief bezig te zijn

Magda Winterswijk

8

nette hotelkamer met prima ontbijt. bediening en gastheer waren zeer gastvrij.

Nathalie Brummen

9

Altijd vriendelijk en leuke activiteiten. Mooie locatie. Maar toch vind ik het belangrijkste dat jullie erg klantvriendelijkheid zijn en dat het buffet goed aangevuld wordt.

Brigitte Alphen aan de Rijn

8

Wij waren met 4 stellen en hadden 1 chalet. Alles was aanwezig en het was een hele leuke ervaring.

Cobi Dieren

9

op 2e Paasdag hebben een paasbrunch genuttigd met ons gezin. 19 mensen in totaal. Iedereen heeft het heel erg leuk gehad. Het eten was fantastisch, de eierzoektocht was goed georganiseerd, leeftijdscategorieën. De kleinkinderen vonden het helemaal fantastisch dat ze alle activiteiten konden uitproberen. Het was een super dag.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Veluwe Uitje is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.