Paintballen in Zuid-Holland - stoer uitje

Uitgebreide omschrijving

    Verras de 'vrijgezel', familie of vrienden met een stoer Paintball uitje. Uitgerust met een overall, masker en paintball wapen gaan jullie op missie in het outdoor Paintball veld. Duik weg achter oude schepen, aangespoelde tonnen en wrakhout! Schakel jij de tegenstander uit?

    Dit Paintball programma is inclusief:
  • 2 uur inclusief instructie en pauze
  • Basisuitrusting
  • 100 paintballs
  • Spelleiding Marshall

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Sloep varen over Hollandse Plassen

Heerlijk een dagje sloep varen samen met vrienden, familie of collega's. U kunt kiezen uit mooie routes door Katwijk, Leiden of over de Hollandse Plassen. Aan boord kunt u lekker ontspannen, kletsen, picknicken, zonnen, zwemmen of gewoon lekker om u heen kijken. Plezier gegarandeerd!

Vaargebied

Vanuit de jachthaven in Rijnsburg bij Katwijk kunt u werkelijk alle kanten op. Vaar samen met vrienden, familie of collega's de mooiste routes door Katwijk, Leiden en over de Hollandse Plassen. Op de Hollandse Plassen gaat u genieten van een mix van water en eilandjes met een landschap van weilanden en molens. Een prachtig vaargebied waar u ook makkelijk kunt aanmeren bij de vele restaurantjes aan het water. In de historische stad Leiden vaart u door de grachten en singels langs musea, Leidse hofjes en prachtige grachtenpanden. Op vele plekken kunt u terecht voor een hapje en drankje bij de terrasjes aan het water.

Sloepen

U kunt luxe sloepen huren die zijn voorzien van een ruime kuip, luxe kussenset en veel bergruimte. De sloepen zijn eenvoudig in gebruik en u heeft geen vaarbewijs nodig. Heeft u geen ervaring met sloep varen? Geen probleem, wij geven u een (uitgebreide) instructie zodat u onbezorgd een dag op het water kunt genieten.

Familiedag of groepsuitje met vrienden

Organiseert u het gezelligste uitje op en rond het water? Voor groepen hebben we speciale en verrassende vaararrangementen samengesteld. Of het nu gaat om gezelligheid, teambuilding of ontspanning, u bent verzekerd van een onvergetelijke dag.