Maak uw eigen keuze uit fantastische activiteiten - Dagje uit in Braamt

Bij het Dagje uit in Braamt is inbegrepen:

    • Activiteitenprogramma samenstellen waarbij u keuze heeft uit 2 activiteiten.
    • Begeleiding van een instructeur
    • Materialen

Prijs: € 19,00 p.p. op basis van 10 personen. 

Extra activiteit toevoegen?

3 activiteiten: € 27,00 p.p.
4 activiteiten: € 33,00 p.p. 

Iedere activiteit duurt 1 uur.

De prijs van het Dagje uit in Braamt is geldig tot en met 31 december 2021. 

Actieve dag uit in Braamt

Bij het Outdoorcentrum in Braamt bent u gegarandeerd van een leuke dag uit. Wat deze dag bijzonder maakt is dat u uw eigen activiteitenprogramma kunt samenstellen. Kies 2 outdooractiviteiten uit het ruime aanbod. Zoekt u de spanning op of gaat u liever de competitie aan met uw familie of vrienden?

Ruime aanbod aan activiteiten

De activiteiten waaruit u kunt kiezen en die u kunt combineren zijn:

Vlotbouwen en varen: als team gaat u samen met een instructeur een vlot bouwen. U ontvangt uitleg over de diverse knooptechnieken en hoe u zo snel mogelijk een stevig vlot kan bouwen. Uiteraard wordt het vlot getest op het water. De activiteit wordt afgesloten met een wedstrijdje tussen de vlotten. 

Handboogschieten: leer de beginselen en fijne kneepjes van het handboogschieten onder begeleiding van de instructeur. Mogelijk kunnen verschillende spellen gespeeld worden wanneer de tijd het toelaat.

Canoe Games: stap samen met uw groep in een Canadese kano of kajak en speel verschillende spellen. 

Mountainbike Trail: over het outdoorcentrum wordt een trail gehouden. Leer in een kleine groep onder andere oefenen met de mountainbike, spelvormen en wipwaps.

Klimmen: leer onder begeleiding van een instructeur de eerste klimtechnieken en het zekeren van groepsgenoten. De klimtoren heeft verschillende klimroutes van verschillende niveaus. 

Survivalronde: op het terrein zijn allemaal survivalhindernissen uitgezet die u dient te trotseren. Lukt het u om de 25 meter lange touwbaan over het water over te klauteren en aan de overkant te komen? Met het vlot vaart u terug. 

Tokkelen: durft u van 6 meter hoogte via een touw naar beneden te roetsjen? Via touwladder en oversteek tussen 2 bomen klimt u gezekerd naar de tokkel. Tijdens de activiteit wordt u begeleidt door een instructeur. 

Teamgames: samenwerken, doorzettingsvermogen en een stukje competitie staan centraal tijdens de games. Bij de games kunt u denken aan A-lopen, geheimzinnige brug en copyknoop. 

Bamboestiek: maak u het meest verrassende bouwwerk met bamboestokken en elastieken.

Genieten bij restaurant Woodies!

Het bijzondere restaurant Woodies! is prachtig gelegen aan het water en aan de voet van de heuvels van natuurgebied ‘Het Montferland'.

Door de combinatie met het Outdoorcentrum maakt het een bijzondere beleving om restaurant Woodies! te gebruiken voor een buffet, feestavond of familie. Uiteraard allemaal te combineren met de vele activiteiten die het Outdoorcentrum u kan bieden. Het restaurant heeft een organische bouwstijl en is geheel ecologisch gebouwd.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • zwemmogelijkheden
  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Algemeen

Dit Outdoorcentrum ligt in de Achterhoek tussen Doetinchem en 's Heerenberg (Gelderland). Mooi en landelijk gelegen bij het Recreatiegebied Stroombroek en het bos- en natuurgebied Montferland. Door de bijzondere organische architectuur en duurzaam gebruik van materialen is Markant dé outdoor en evenementen locatie van Gelderland midden in de natuur.

omgeving en bereikbaarheid

Dit outdoorcentrumligt in de prachtige gemeente Montferland, precies op de grens van de Achterhoek en Liemers, op nog geen 15 minuten rijden van Arnhem en 1,5 uur vanuit Rotterdam of Amsterdam: een regio met heuvels, bossen en rivieren. Het land van de Zwarte Cross, voetbalclub de Graafschap, topclub volleybal Orion en een technologisch innovatiegebied waar Nederland trots op kan zijn.

Restaurant Woodies!

Het bijzondere restaurant Woodies! inclusief vergaderruimte is prachtig gelegen aan het water en aan de voet van de heuvels van natuurgebied ‘Het Montferland'. Door de combinatie met het Outdoorcentrum maakt het een bijzondere beleving om restaurant Woodies te gebruiken voor een buffet, feestavond, familie of zakelijke bijeenkomst. Uiteraard allemaal te combineren met de vele activiteiten die Markant Outdoorcentrum u kan bieden. Het restaurant heeft een organische bouwstijl en is geheel ecologisch gebouwd.

Overnachten

Het Outdoorcentrum beschikt over een groot groepskampeerterrein met diverse faciliteiten zoals slaaptenten, een voorziening met douches, toiletten, overdekte afwasplaatsen en een kook- en recreatietent. Groepen kunnen in deze ruime tenten de maaltijden bereiden en nuttigen en 's avonds kunnen er activiteiten worden georganiseerd zoals een bonte avond!

Op een kampeerterrein mag een kampvuurplek natuurlijk niet ontbreken. Bij Markant Outdoorcentrum is deze kampvuurplek op het grote kampeerterrein direct aan het water gelegen en zorgt 's avonds voor een echte outdoorbeleving! Overnachten op ons kampeerterrein is alleen mogelijk in combinatie met tenminste 1 activiteit uit ons activiteitenaanbod.