Kano dagtocht met opstapplaats in Wijk bij Duurstede

Bij deze Kano dagtocht is inbegrepen:

  • Dagtocht over de rivier de Krommerijn
  • Huur van een kano voor 1 uur

Prijs: € 18,50 p.p. op basis van 2 personen.

  • Uw gezelschap mag uit maximaal 15 personen bestaan.

De prijs van deze Kano dagtocht is geldig tot en met 31 december 2021.

Varen over de prachtige rivier

  Maak een dagtocht over de prachtige rivier de Krommerijn en geniet van de verschillende kastelen en landgoederen die u tegenkomt, zoals Amelisweerd, Ridderhofstad Rhijnauwen en Beverweerd. Met een busje wordt u stroomopwaarts gebracht. Stap in een kano en vaar met de stroom mee terug.

  Wilt u een leuke aanvulling? Stap op de fiets of ga al steppend naar de opstapplaats. De opstapplaats ligt aan de Langbroekseweg in de Wijk bij Duurstede. Steek het bruggetje over de Krommerijn over en u bent bij de opstapplaats.

Kanoën door een schitterend natuurgebied of in de Domstad

Na het maken van een dagtocht over de Krommerijn kunt u een tocht maken door het schitterende natuurgebied Ameliswaard. Maak onderweg een stop bij het theehuis voor een lekker kopje koffie met gebak of geniet van een smaakvolle pannenkoek. U kunt ook een rondje varen over de Utrechtse grachten. Vaar langs de prachtige grachtenpanden, talloze bruggen en de domtoren

Verken Utrecht op de step

Aan het woord steppen wordt een nieuwe dimensie gegeven door de kickbike. De steps zijn comfortabel, vederlicht en rollen en remmen snel. Verken op de step Domstad Utrecht of step door het natuurgebied van Rhijnauwen. Met de step kunt u overal komen. Voorafgaand aan de rondvaart kunt u steppen naar de opstapplaats. De opstapplaats ligt in de Wijk bij Duurstede aan de Langbroekseweg. 

7.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

7

Prima arrangement. De tocht was goed geregeld. Fijn dat er nog een xtra taxiservice wordt aangeboden en je in de auto naar de opstapplaats wordt gebracht. Jammer van het weer, maar daar hebben ze natuurlijk geen invloed op.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Bent u opzoek naar een kano, roeiboot, electroboot of varen op een 2-persoons of 3-persoons canadees in de omgeving van Utrecht? Dan bent u bij ons op het goede adres.

Faciliteiten

Onderweg kunt u aanmeren bij theehuis Rhijnauwen voor een kopje koffie met gebak of een overheerlijke pannenkoek.

Ligging

U vaart samen met uw boot door het schitterende natuurgebied Amelisweerd.

Omgeving

Een rondje varen over de Utrechtse grachten behoort ook tot de mogelijkheden en is een echte aanrader. U vaart langs prachtige middeleeuwse grachtenpanden, talloze bruggen en natuurlijk de domtoren.