High Tea met keuze activiteit Varen, Wandelen of Toeren met E-chopper of Dafjes

Bij dit High Tea arrangement met keuze activiteit is inbegrepen:

  • Ontvangst met warme consumptie en lekkernij uit de pattiserie 
  • Keuze uit activiteit: wandeling, e-chopper, daf tour, tocht met fluisterboot
  • 3 gangen High tea

  Prijzen:€ 38,50 p.p. met wandeling
  € 71,- p.p. met E-chopper
  € 63,50 p.p. met DAFJE (op basis van 4 personen)
  € 63,50 p.p. met fluisterboot (op basis van 4 personen)

  Minimaal 4 persoon.

  Bij minder dan 4 personen kan er een toeslag worden berekend.

  De prijs van dit high tea arrangement met keuze activiteit is geldig tot en met 31 december 2023.

High tea arrangement in Ossenzijl

  Graag ontvangen we jullie in de Bakery, Bubbel & Bites Eetcafe voor een warm ontvangst met lekkernij uit de pattisserie. Vanaf deze locatie aan het water gaan jullie zelf de Weerribben ontdekken. Als afsluiter van dit leuke uitje serveren wij een heerlijke 3 gangen High tea.

Wij willen Wijnen programma

11:00 uur Ontvangst met koffie / thee en lekkernij uit de patisserie
11.30 uur Fluistertocht van 2 uur door de Weerribben / tocht met E-chopper / wandeling van 2 uur / tocht met een dafje
13.30 uur De middag wordt afgesloten met een 3-gangen high tea

Bakery Bubbel Bites

Deze gezellig en stijlvol ingerichte brasserie in Ossenzijl met een prachtige serre aan het water is gelegen aan diverse wandel-, fiets, vaar- en autoroutes door de Weerribben, Lindevallei en de Rottige Meente. De naam geeft het al aan: vanaf ’s ochtends vroeg kunt u hier genieten van uitgebreide ontbijten, diverse koffiespecialiteiten met een uitgebreide keuze aan chocolade, gebak en andere lekkernijen uit de patisserie. Vanaf het eind van de ochtend kunt u gebruik maken van de lunchkaart of heerlijk loungen met een high tea/wine/beer of borrelplank.

Met het prachtige Nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en Lindevallei als achterland in combinatie met een diversiteit aan activiteiten en ruime keuze aan vervoermiddelen op de weg en het water, beleeft u een onvergetelijke (mid)dag, weekend of korte vakantie aan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Babybedjes

Onze partner

Gezellig Restaurant - Brasserie

Start de dag met vers afgebakken broodjes of een heerlijk ontbijtje. Neem een koffie- of lunchpauze met een goede kop koffie met gebak of een frisse maaltijdsalade. Of kiest u toch liever voor een ontspannen borrel met een uitgebreide hapjesplank. Ook is het mogelijk om te genieten van een heerlijke high tea, high wine of een high beer!


Graag eten bestellen voor in de woning? In uw vakantiebungalow scant u de unieke QR-code en bestelt u zo op afstand BBQ, gourmet, heerlijke gerechten, maaltijden of pakketten. Deze worden dan bezorgd bij uw woning.
Daarnaast bieden zij ook diverse online activiteiten, zoals een Pubquiz, Virtual Reality games en een bingo!

Ga op ontdekkingstocht in de Weerribben

In het Overijsselse Ossenzijl, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt dit luxe vakantiepark. Natuur,  water, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die een vakantie of weekendje weg op het bungalowpark het beste omschrijven. En tevens maakt u tussen 1 april en 31 oktober gratis gebruik van een luxe sloep welke  bij uw verblijf is inbegrepen.

Overnachten in luxe watervilla's met eigen sloep

Het vakantiepark is beschikt over diverse watervilla's geschikt voor 4,6 of 8 personen.
Op Vakantiepark Waterstaete zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de prachtige omgeving van Weerribben Wieden ontdekken, genieten van heerlijke maaltijden in een gezellig eetcafé in Ossenzijl, prachtige wandelingen maken en natuurlijk varen in en rondom Weerribben Wieden.

Omgeving

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die reiken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl, welke de thuishaven is van ons vakantiepark en brasserie.