Lopen op het water? Hilarisch teamuitje in Giethoorn

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met 1 kopje koffie of thee en appelgebak
  • Rondvaart naar de aqua-bubbles
  • Huur Aqua-bubble + begeleiding (1 uur)
  • Broodplankje en 1 consumptie

Prijzen:
€ 28.50 p.p (12 jaar en ouder).
€ 25.00 p.p. (kinderen tot 12 jaar)

Minimum aantal personen is 10.

Extra mogelijkheden:

Het arrangement is uit te breiden met activiteiten. Tevens kan het lopen op het water ook als activiteit in andere arrangementen worden ingepast.
De prijs van dit hilarische uitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019.

Lopen op het water

Een nieuwe manier van plezier beleven op het water. U neemt plaats in de aqua-bubble waarmee u kunt proberen te lopen op het water. Creativiteit, handigheid en doorzettingsvermogen met de bijbehorende hilariteit komen zeker aan bod in dit arrangement.

Programma:

Het arrangement begint met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom.

Na een half uur wordt u verzocht plaats te nemen in onze rondvaartboot die u naar de locatie van de bubbles brengt. Hier liggen de aqua-bubbles voor u klaar. Onder professionele begeleiding gaat u lopen op het water. Onder het genot van een broodplankje en 1 consumptie (inclusief) worden de capriolen van uw vrienden, collega’s of familie gadegeslagen.

U kunt later op de dag kiezen voor een high tea, diner of barbecue bij ons restaurant in Giethoorn.

U vertrekt te voet vanaf de locatie (midden in ’t dorp). U heeft dan gelegenheid om zelf het dorp te verkennen en aansluitend terug te wandelen naar ons restaurant voor een mogelijk vervolg.

9.3 | 4 reviews

Reviews van gasten

Rob Timmerman

10

Van begin tot eind super. Ontvangst bij de Rietstulp uitstekend, lopen over water prima, alleen jammer dat de ballen allemaal lek gingen, doorboor kon niet iedereen deelnemen. Er werd gelijk kortong gegeven. Super.

Anoniem

7

met het hete weer van die dag is het wel erg heet in die ballen

G. Schaaij

10

Geweldige middag gehad! In mooie omgeving, personeel was vriendelijk.

M. Wagter

10

Superleuk!! Aan de kant kijken is net zo leuk als zelf doen trouwens. Een aanrader!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.